Verslag VV Gieten 3 zaal

Afgelopen vrijdag stond de eerste competitie wedstrijd tegen ACV op het programma. We reisden met een brede selectie af naar Assen om de eerste 3 punten op te halen.

Gieten 1 houdt de punten in eigen huis

In de 2e wedstrijd van de competitie moest Gieten op het eigen sportpark aantreden tegen Weerdinge. Met aanvullende coronamaatregelen voor het publiek en onder de snorrende camera van RTV Drenthe begon de wedstrijd iets ná tweeën omdat één van de doelen niet helemaal waterpas stond. Nadat dit opgelost was kon er worden afgetrapt.

JO9-1 diesel begint op stoom te raken

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Dwingeloo JO9-2, die beetje op tijd stonden omdat er nog mee gedaan moest worden met JO9-1. Coach Niels start met een lekkere warming-up, en de kinderen hebben er, na een shirtwissel, allemaal zin in...

Geen Pupil van de Week bij wedstrijden Gieten 1

In verband met de corona-richtlijnen is besloten om voorlopig geen Pupil van de Week aan te stellen bij de thuiswedstrijden van VV Gieten 1.

Zodra de corona-maatregelen versoepeld worden zullen we gaan kijken om deze leuke activiteit weer te organiseren.

JO19-1 start competitie goed

Op 12 augustus mocht JO19-1 in een nieuwe samenstelling beginnen met de voorbereiding op seizoen 2020/2021. Na de gedwongen lange zomerstop staan de spelers te popelen om weer het veld op te gaan.

Fotoverslag Gieten JO7-1 op bezoek in Rolde

Vandaag (zaterdag 26/9) speelden onze jongste talenten in Rolde. Hier is door de huisfotograaf (Janny Dekker) van Rolder Boys een prachtige fotoreportage gemaakt. Deze fotoreportage willen we u, ondanks het hoge gehalte aan zwart-wit gestreepte tenues, niet onthouden.