Bas Nibbelke heeft contract verlengd

Mondeling was er al een overeenkomst, maar nu is het ook formeel: Bas Nibbelke is ook komend seizoen hoofdtrainer van onze vereniging. Seizoen 2024/'25 wordt het derde seizoen van de Emmenaar bij de rood-witten.
Kort na zijn aantreden moest hij noodgedwongen bouwen aan een nieuw team nadat een half elftal was vertrokken. Na een zesde plek in het eerste seizoen bezetten de rood-witten momenteel de tweede plaats.

Nieuw contract Nibbelke mei 2024

Bas Nibbelke (links) en voorzitter Stefan Reitsema (rechts) zijn gelukkig met de contractverlenging.

Zaterdag 8 juni seizoensafsluiting

Zaterdag 8 juni organiseert onze Activiteiten Commissie een gezellige seizoensafsluiting voor alle leden vanaf de JO17 en de vrijwilligers/medewerkers. Partners zijn ook welkom.

Er wordt gestart met voetbalspelletjes en ook voor de niet-voetballers zijn er gezellige spelletjes te doen.

Na de spelletjes kan er gebruik gemaakt worden van een buffet. De kosten p.p. volgen z.s.m..

Er wordt deze dag gewerkt met consumptiemunten. Vrijwilligers en medewerkers ontvangen aan het begin 5 consumptiemunten p.p..

Aanmelden voor de seizoensafsluiting gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Jeroen Kunst (06 - 2555 3846). Geef aan of u alleen of met uw partner komt.
Bent u vrijwilliger/medewerker? Geef dit dan ook door bij het aanmelden.

Locatie: Sportpark de Goorns

Zaterdag 1 juni de Autobedrijf Okken Jeugddag

Op zaterdag 1 juni, tijdens het nationale voetbalweekend, organiseert de ST Gieten/Eext weer de jaarlijkse Autobedrijf Okken Jeugddag!

Deze jeugddag is bedoeld voor alle spelers en speelsters van JO7 tot en met JO15. Je mag ook een vriend of vriendin, neefje of nichtje, buurjongen of buurmeisje meenemen!
Lees verder voor meer informatie.

Hulp gezocht: "Zullen we samen de ballen hooghouden?"

Onze vereniging functioneert voor een heel groot gedeelte door het harde werk van vele vrijwilligers. Zoals je begrijpt kunnen wij daarom niet zonder! De afgelopen periode merken het bestuur en de onderliggende commissies dat het steeds moeilijker is om mensen te vinden die bereid zijn iets te willen doen voor de vereniging. Enkele voorbeelden zijn het draaien van een kantinedienst of het fluiten van (jeugd)wedstrijden. In de toekomst zou het zomaar kunnen gebeuren dat we genoodzaakt zijn de kantine op bepaalde momenten te sluiten en bepaalde wedstrijden te cancelen. Dit is uiteraard niet wat we willen! Daarom ook via deze weg vanuit de vereniging een oproep. Help ons om ook in de toekomst onze vereniging draaiende te houden!

De VV Gieten is momenteel op zoek naar mensen voor de volgende functies:
  • Vrijwilligers kantinedienst zaterdag en zondag
  • Scheidsrechters zaterdag en zondag.
  • Assistent trainer selectie (Gieten 1 en 2)
  • Trainer JO19
  • Verzorger selectie Gieten 1 en 2
  • Trainer overige senioren
  • Gastheer/Gastvrouw zaterdag en zondag.
  • Speaker/omroeper (m/v) bij thuiswedstrijden Gieten 1
Meer informatie over bovenstaande vacatures is te vinden via deze link.

Samen maken we onze vereniging nog sterker!

Nieuwe bordsponsor: HEMA Gieten

VV Gieten is zeer verheugd HEMA Gieten te kunnen verwelkomen als nieuwe bordsponsor!
Bij HEMA Gieten maken ze het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Ze maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. Daarnaast werken zij hard aan een beter alledaags leven in een mooiere wereld.