Vacatures

 • Vrijwilligers kantinedienst zaterdag/zondag 
  Lijkt het je leuk om een dagdeel (ochtend/middag) achter de bar te staan? Voor interesse en/of meer informatie kun je contact opnemen met Kim Piening (voorzitter kantinecommissie). Tel. nr.: 06 - 1180 6420
 • Scheidsrechters zaterdag/zondag. 
  Klik hier voor meer informatie omtrent de vacature.
 • Assistent Trainer selectie Gieten 1 en 2
  Klik hier voor meer informatie omtrent de vacature.
 • Verzorger selectie Gieten 1 en 2
  Klik hier voor meer informatie omtrent de vacature.
 • Trainer overige senioren
  De Technsiche Commissie is op zoek naar een trainer die eenmaal in de week op een enthousiaste en gevarieerde wijze de overige senioren wil trainen. Als trainer van de overige senioren onderhoud je contact met de leiders van de elftallen en met de Technische commissie. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie omtrent de vacature? Neem dan contact op met Wilfred Joel (voorzitter Technische Commissie) Tel. nr.: 06 - 4673 0554 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Gastheer/Gastvrouw zaterdag.
  Klik hier voor meer informatie omtrent de vacature.
 • Gastheer/Gastvrouw zondag.
  Het bestuur zoekt een gastheer/gastvrouw voor thuiswedstrijden van Gieten 1. Belangrijke taken zijn het ontvangen van gasten in de bestuurskamer en deze voorzien van een kop koffie en/of thee voorafgaand en in de rust van de wedstrijd. Voor interesse en/of meer informatie neem contact op met Stefan Reitsema (voorzitter) Tel. nr.: 06 - 4462 0875 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Speaker/omroeper (m/v)
  Het bestuur zoekt een speaker/omroeper voor thuiswedstrijden van Gieten 1. Mocht u het leuk vinden of iemand kennen die tijdens wedstrijden van de hoofdmacht de toeschouwers wil voorzien van informatie? Neem dan contact op met Stefan Reitsema (voorzitter). Tel. nr.: 06 - 4462 0875 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VV Gieten beschikt over twee vrijwilligerscoördinatoren. Heeft u vragen omtrent het vrijwilliger zijn of worden bij VV Gieten? Neem dan contact op.

Kim Piening: 06 - 1180 6420
Peter Eleveld: 06 - 1101 1177