Activiteiten Commissie

Zoals vele verenigingen kent ook VV Gieten een activiteitencommissie. Wat doet deze commissie nu precies? Wat is de doelstelling? En wie zitten er eigenlijk in deze commissie?

Doel van de activiteitencommissie
Het doel van de activiteitencommissie is het versterken van de binding met en tussen de leden van onze vereniging. Wij vinden het daarbij van belang dat alle verschillende geledingen van onze vereniging hierbij betrokken worden. De commissie hoopt op deze manier de betrokkenheid van de leden bij de vereniging te bevorderen en de goede sfeer binnen de vereniging te stimuleren.

Bereiken van ons doel

De doelstellingen worden bereikt door het organiseren van diverse activiteiten. Dit kunnen voetbalactiviteiten zijn, maar ook andere niet direct voetbalgerelateerde activiteiten, waarbij de leden met elkaar ongebonden en in ontspannen sfeer samenkomen.
Bij de activiteiten kunt u o.a. denken aan de vrijwilligersavond en het meelopen van jeugdteams in de line-up bij thuiswedstrijden van Gieten 1 en onze mascotte.
Daarnaast staat de activiteitencommissie altijd open voor andere leuke activiteiten en ideeën.

Samenstelling
Onze activiteitencommissie bestaat uit:
Lex Nijhof (voorzitter)
Geertjan Warners (commissielid)
Roan Schulting (commissielid)
Jeroen Kunst (commissielid)
Hugo Meertens (commissielid)
Bas Alting (commissielid)

De activiteitencommissie is bereikbaar via:
T: 06 8353 2464 (Lex) 
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoewel de activiteitencommissie uit zeven actieve leden bestaat, is de activiteitencommissie altijd op zoek naar versterking. Mocht u interesse hebben, informeer gerust geheel vrijblijvend bij onze voorzitter of bij een van de commissieleden.
Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze voorzitter.

Wij hopen u en uw kinderen dit jaar op één of meerdere van onze activiteiten te mogen begroeten. 

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier