Tegelzetbedrijf Dijk
    Wijnand Keukens
    Zelfpro

Gieten gaat door met hoofdtrainer Bas Nibbelke

VV Gieten en hoofdtrainer Bas Nibbelke blijven elkaar trouw. Beide partijen zijn overeengekomen om het contract met de sympathieke Emmenaar met een jaar te verlengen. Seizoen 2024/'25 wordt het derde seizoen van Nibbelke bij de rood-witten.
Kort na zijn aantreden moest hij noodgedwongen bouwen aan een nieuw team nadat een half elftal was vertrokken. Na een zesde plek in het eerste seizoen bezetten de rood-witten momenteel de vierde plaats. Het bestuur van VV Gieten is dan ook erg content met de contractverlenging. Ook keeperstrainer Jarno Moek heeft aangegeven te zullen doorgaan. Met assistent-trainer Dennie Posthumus en verzorger Harold Dijkstra wordt nog gesproken.

Bas Nibbelke