• Aanhuis
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • O&Ki Kindercentrum
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Bust Hoveniers
  De Groot zonwering
  Wijnand Keukens
  Zelfpro
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie

Indeling jeugd 2023-2024 (onderbouw JO7 t/m JO11)

Gepubliceerd op:

Hierbij presenteert de Technische Commissie van VV Gieten / VV Eext de teamindeling voor seizoen 2023-2024. Lees verder voor het gehele bericht.

De indeling is dit jaar tot stand gekomen in gezamenlijk overleg tussen TC en trainers, waarbij de volgende criteria belangrijk waren:

1. Individueel belang : De ontwikkeling van ieder individu is belangrijk voor VV Gieten/ VV Eext. Wanneer een speler zich beter ontwikkelt in een hogere of juist lagere leeftijdscategorie is dit het allereerste criterium wat we gebruiken. Hierbij moeten we wel de richtlijnen van de KNVB aanhouden.

2. Verenigingsbelang : Wanneer voor iedereen het individueel belang is afgewogen gaan we kijken naar het verenigingsbelang. Hierbij kijken we naar het aantal spelers per team in een leeftijdscategorie en zorgen ervoor dat er geen scheefgroei tussen de teams gaat ontstaan in aantallen.

3. Teambelang : Het teambelang staat op de laatste plaats. Het is goed dat een team zich ontwikkelt binnen VV Gieten/ VV Eext, maar ervaring leert dat op lange termijn teams nooit bij elkaar blijven. Verder kan hierdoor de individuele ontwikkeling geremd worden. Als het team minder in kwaliteit wordt, doordat er een hele goede speler een leeftijdscategorie hoger gaat spelen is dit geen bespreekpunt. De ontwikkeling van de speler gaat altijd voor op de ontwikkeling van het team.

De teamindeling is dus zorgvuldig gedaan en wordt breed gedragen dit jaar. Toch zijn er per leeftijdscategorie nog een aantal opmerkingen.

JO19: De TC is er zich van bewust dat de bezetting van de JO19 voor 2 elftallen heel krap word. Hierom is besloten deze eerst als 1 groep te presenteren. De TC gaat komende weken met spelers en beoogde trainers in gesprek om een passende oplossing voor iedereen te vinden. Hierbij valt te denken aan het vervroegd doorschuiven naar de senioren of dispensatie naar de JO17.

JO17: Ook hier presenteren we de indeling als 1 groep. De beoogde trainer van de JO17 is niet bekend met de meeste jongens van de JO17 en is nieuw binnen VV Gieten/ VV Eext. Omdat er twijfels waren of de JO17 teams wel juist ingedeeld waren gaan we deze pas indeling op basis van de prestaties op de trainingen en oefen en bekerwedstrijden. We geven iedereen een eerlijke kans om zich te bewijzen bij deze trainer. We gaan pas na de bekercompetitie een definitieve indeling maken.

JO14 - Het competitieaanbod voor JO14 teams in district Noord is voor bepaalde niveaus schaars. Hierdoor ontstaan grote reisafstanden en dit is niet wenselijk. Helaas hebben we nu nog geen beeld welk niveau er aangeboden wordt en wordt dit pas na 20 juni bekend. Hierover zullen we met betrokken leiders en trainers in overleg gaan als we meer informatie hebben.

JO7 tm JO10 - Voor deze teams willen we met kleuren gaan werken en niet met een eerste, tweede of derde team. Verdere informatie hierover vindt u hier:
https://www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers/assist-trainers/64166/knvb-start-pilot-met-kleurenteams

We hopen aan te kunnen sluiten bij de pilot, maar mocht dit niet het geval zijn komen er toch nummers bij de teams te staan. Voor VV Gieten/ VV Eext geldt wel dat alle teams in deze categorie├źn dezelfde manier van training krijgen en op alle vlakken gelijk behandeld worden.

Wanneer u op en/of aanmerkingen heeft kunt u contact zoeken met de HJO, Bert-Jan ten Hof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onderstaand de volledige indeling:

JO11
Mebrahtoe Tesfaniras, Feruz
Oostra, Maybritt
Harms, Daan
Hoving, Nienke
Engels, Vince
Koning, Gerben
Verweel, Ryan
Baas, Thijs
Lopes Cardozo, Isa
Wustefeld, Noud
Idema, Martijn
Vaan, Nick de
Harms, Tim

JO10-Geel
Glastra, Nout
Weijer, Roan
Baert, Niels
Bolland, Sibren
Bakker, Dylan
Hoiting, Jayden
Popping, Pim
Knegt, Matz
Deugd, Senna de

JO10-Oranje

Mpombo, Luc-Evan
Wulff, Iva
Ali, Boy
Kruiter, Twan
Hadderingh, Senn
Groen, Duncan
Speelman, Guusje
Alberts, Carlijn

JO9-Geel
Grobben, Len
Rooden, Liam van
Pepping, Bryan
Zandvoort, Bas
Kamping, Vinz
Oeben, Jace
Piening, Koen
Maliepaard, Vince
Overduin, Noud

JO9-Oranje

Visser, Roan
Noordenburg, Victor van
Baas, Mart
Hornstra, Otis
Wustefeld, Jesse
Malewicz, Faas
Esch, Guus van
Wattimena, James

JO9-Groen
Voordewind, Joel
Mebrahtoe Tesfaniras, Heben
Kout, Merijn
Eggens, Isaac
Kaburo, Matayo
Dijkman, Bas
Van der Wal, Jay
Kuiper, Sven

JO8-Geel
Kiers, Jesse
Vos, Jelte
Wulff, Tristan
Grob, Emil
Spreen, Jaymayro
Verbeek, Bram
Veninga, Frank

JO8-Oranje

Mensen, Lieke
Zimmer, Livia
Stadlander, Laure
Banga, Daniel
Helder, Finn van den
Mpombo, Marc-Adam
Sluis, Job van

JO8-Groen
Weites, Pim
Verver, Benjamin
Bouwman, Pepijn
Kamps, Valentijn
Gerkes, Noud
Bos, Daniel
Nijholt, Thijs

JO7
Kolthof, Tom
Glastra, Joost
Heijting, Joris
Meursing, Pepijn
Kolthof, Sem

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier