• Nanninga
    Namaco
    Tegelzetbedrijf Dijk

Line-up en Penalty bokaal bij thuiswedstrijden Gieten 1

Vorig seizoen zijn de activiteitencommissie en de jeugdcommissie begonnen om tijdens een aantal thuiswedstrijden van Gieten 1 spelers van jeugdteams mee te laten lopen in de line-up en penalty's te laten nemen in de rust van de wedstrijd. Dit was een groot succes en daarom wordt het ook dit nieuwe seizoen weer georganiseerd.

De teams die dit seizoen in aanmerking komen zijn de JO8-1, JO8-2, JO9-1, JO9-2 JO10-1 en de JO11-1. Het meelopen in de line-up en het nemen van penalty’s in de rust is natuurlijk een mooie ervaring en beleving voor de jongens en meiden van deze teams. Elke speler mag 3 penalty’s nemen en de spelers met de meeste punten strijden aan het eind van het seizoen in de grote finale om de PENALTY-BOKAAL.

Komende zondag is het bij de thuiswedstrijd van Gieten 1 tegen Muntendam 1 de beurt aan de JO8-1.

Naast deze activiteit zal er zondag ook weer een speciale gast aanwezig zijn!
mascotte team