• Bust Hoveniers
    Nedaplast
    Orel

Autobedrijf Okken nieuwe hoofdsponsor jeugdafdeling

Als opvolger van de Rabobank is de sponsorcommissie erin geslaagd Autobedrijf Okken vast te leggen als hoofdsponsor van de jeugdafdeling. Beide partijen zijn een overeenkomst aangegaan voor de duur van drie seizoenen, met ingang van komend seizoen. VV Gieten is erg blij met Autobedrijf Okken als hoofdsponsor van de jeugdafdeling.

"Ouderwetse service in moderne techniek"

Autobedrijf Okken biedt volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In de ruime en moderne werkplaats werkt Autobedrijf Okken dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken.

Okken contract 2
Op de foto van links naar rechts Hendrik Hilbolling (voorzitter), Harm-Jan Martens (sponsorcommissie), Rudy Okken (Autobedrijf Okken) en Harm Jan Bonder (sponsorcommissie).