• coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Poda Omheiningen
  Zelfpro
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • O&Ki Kindercentrum
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco

Nieuws van de velden....

Gepubliceerd op:

Onderstaand wederom verslagen van de JO15-1 en de JO19-1, ditmaal van de wedstrijden gespeeld op zaterdag 5/2 jl. 

Veendam 1894 JO15-2 - ST Gieten/Eext JO15-1

ST Gieten/Eext JO15-1 wint ook hun tweede wedstrijd.

Door een aantal blessures reisden we met een kleine selectie af naar Veendam. Op een koud,winderig sportpark de Lange Leegte moesten we aantreden tegen de plaatselijke 15-2. 

Na een goede wedstrijd vorige week was het voetballen vandaag een stuk minder. Verkeerde keuzes,weinig tot geen coaching en veel onnodig balverlies. Toch konden we met een 0-2 voorsprong de rust al had de score ook hoger kunnen zijn. 

Na een kwartier spelen een opvallend moment buiten de wedstrijd. De coach(als je het een coach kunt noemen) zag het naar een kwartier niet meer zitten en besloot maar richting de kantine te gaan en liet het team in de steek. Onderling ruzies binnen het team was het gevolg. Gelukkig voor Veendam nam de grensrechter de coaching over.

Gieten ging in de tweede helft op zoek naar meer goals en die kwamen er ook. Goed uitgespeelde kansen werden ook goed afgemaakt. Hierdoor wist de 15-1 nog 5 keer te scoren en wint het met 7-0.

Een niet al te beste wedstrijd maar de 3 punten zijn binnen.

ST Gieten/Eext JO19-1 - VV Annen JO19-1

Gieten JO19-1 wint “The Battle Of The Hondsrug”

Op een guur sportpark “de Goorns”, geteisterd door een harde wind mocht de JO19-1 gistermiddag aantreden tegen de JO19-1 van Annen. En dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, dat werd snel duidelijk. De overtuigende 8-0 winst in de bekerwedstrijd in september kon nu niet worden herhaald. VV Annen had een aantal jongens terug uit de selectie en met deze versterkingen werd het een echte wedstrijd.

Gieten begon goed maar al snel een domper, Sem in duel werd op de enkel getikt, gevolg een “ei” op de enkel en einde wedstrijd! Yvo neemt zijn plekje over.

Even later positief nieuws, Joris scoort de 1-0. Maar de vreugde was van korte duur, vlot scoorde Annen de 1-1. De wedstrijd is fysiek, snel en lastig door de harde wind. Gieten komt niet tot het gebruikelijke verzorgde voetbal maar moet mee in de strijd. En dat gaat goed, vlak voor rust een scrimmage voor de goal en het is Joost die het beslissende tikje geeft, 2-1. Maar ook nu is de vreugde van korte duur, Annen komt snel terug tot 2-2. De ruststand!

Na de rust komt Bram voor Lars en is het Gieten die de overhand heeft. Uit een corner is het Gijs die de 3-2 aantekent. Het duurt iets langer, masr ook nu komt Annen terug tot 3-3. Nog een schepje er bovenop, Tycho geeft aan dat de pijp leeg is en hij gaat naar de kant. Joris zakt terug naar het middenveld en Abel (JO17-1) komt in de spits. Gieten valt aan, Annen verdedigt, strijd, heel veel strijd en een verraderlijke wind maakt het lastig. De 4-3 is een beauty…  Een vrije trap van buiten de 16 wordt door Jens heel fraai, over de keeper heen, in de bovenhoek gekruld. En als even later Abel de 5-3 van afstand binnen poeiert lijkt de wedstrijd gespeeld. Maar Annen denkt daar anders over en zet nog een keer aan. De 5-4 wordt nog binnengeschoten, de laatste 5 minuten is het “billenknijpen” maar Gieten houdt stand!

En zo is de winst in “The Battle Of The Hondsrug” voor de ST Gieten/Eext JO19-1. Een lastige wedstrijd, geen goede wedstrijd, maar wel winnen. 💪🏼 

Een TEAMPRESTATIE! 👍🏼⚽️ 

De komende drie weken geen competitieprogramma, we gaan op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd!

Tot ziens, tot later!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier