• tos
  • coop
  • HCV

Nieuws van de velden....

We zijn weer los, er wordt weer gevoetbald! En dus is er ook weer nieuws van de velden! In dit bericht verslagen van de JO15-1 (incl. foto's/foto-album) en de JO19-1.

HSC JO15-1 - ST Gieten/Eext JO15-1

De JO15-1 speelde hun eerste wedstrijd uit bij HSC. De JO15-1 is een klasse omhoog gegaan en speelt nu in de tweede klasse. De eerste helft ging gelijk op, er waren wat kansjes over en weer maar gescoord werd er niet in de eerste helft.

De tweede helft begon voor Gieten goed en kwamen we verdiend op een 0-1 voorsprong. Gieten bleef het betere van het spel hebben en kwam al gauw op 0-2. Aantal minuten voor het laatste fluitsignaal wisten we ook de 0-3 te scoren.

En zo begon de competitie voor de JO15-1 prima,ontzettend hard gewerkt en een dik verdiende overwinning.

Een mooi begin voor deze groep.

Klik hier voor heel veel foto's van de wedstrijd HSC JO15-1 - ST Gieten/Eext JO15-1.
De foto's zijn gemaakt door Joost Brilleman.

ST Gieten/Eext  JO19-1 - Noordster JO19-1

Gieten JO19-1 wint van Noordster JO19-1.

Op een stormachtige zaterdagmiddag op een kunstgrasveld met strakke lijnen heeft de JO19-1 de eerste 3 punten binnengesleept in de voorjaarscompetitie (1e klasse).

Tegen een fysiek en opportunistisch spelend Noordster werd door goed voetbal de druk gelijk op de defensie van Noordster gezet. Al na 5 minuten was het raak, Joost tikte de voorzet van Jorrick netjes binnen. Vlak voor rust werd Jorrick in het strafschopgebied aangetikt, resultaat een strafschop die door Gijs netjes werd binnengeschoten.

Na de rust druk van Gieten, kansen en kansjes maar geen doelpunten. Tot een splijtende pass van Tycho, Lars attent en keurig lobt hij de bal over de keeper heen.

De 3-1 ach ja… wind en even verkeerd ingeschat door Jurjen. Het mag de pret niet drukken want vlak voor tijd is het Bram die met goed doorzetten een fraaie aanval afrond en de 4-1 aantekent.

Een prima wedstrijd, keurige overwinning en een prima start in de voorjaarscompetitie.

Laten we hopen dat dit de voorbode is van meer… We mogen weer voetballen! #LekkerMan ⚽️😃