• Boutique La Vie
  • coop
    Tegelzetbedrijf Dijk

Bas Nibbelke nieuwe hoofdtrainer VV Gieten

Met ingang van het volgende seizoen wordt Bas Nibbelke (39) de nieuwe hoofdtrainer van VV Gieten.
Hij volgt hiermee het duo Rolf Veneboer en Wim Vos op, dat voor het vierde achtereenvolgende seizoen de scepter zwaait over de Gieter-selectie.

Toen de huidige trainers aangaven dat ze aan het eind van het seizoen zullen stoppen, was het voor de technische commissie een kwestie van snel handelen, met als resultaat dat Bas Nibbelke werd voorgedragen als de nieuwe hoofdtrainer. De in Emmen woonachtige sportleraar heeft gevoetbald bij o.a. Zwartemeer, SCN en DZOH, waarna hij na zijn actieve voetbalcarrière in het trainersvak belandde. Als trainer van achtereenvolgens De Weide, SC Lutten, VKW en nu HOC heeft hij ruime ervaring opgedaan en weet dus precies hoe het balletje rolt.

Bas Nibbelke hoofdtrainer
Foto v.l.n.r.: Hendrik Hilbolling (voorzitter VV Gieten), Bas Nibbelke en Leo Driebergen (Technische Commissie - selectie)

VV Gieten is dan ook blij met zijn aanstelling en hoopt dat hij de lijn van de resultaten die hij bij zijn vorige clubs heeft behaald, zal kunnen doortrekken.

Bas welkom bij de VV Gieten!

Voor Rolf Veneboer, Wim Vos en de selectie ligt er nog een sportieve uitdaging in het lopende seizoen. Uiteraard neemt de VV Gieten aan het einde van het seizoen op passende wijze afscheid van Rolf en Wim.