• Boutique La Vie
  • HCV
    Tegelzetbedrijf Dijk

Cursus spelregelbewijs zaterdag 22 januari 2022

Het spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast zorgt het kennen van de regels voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Spelers geboren in 2004 dienen voor start van de komende voorjaarscompetitie (= 29 januari) in het bezit te zijn van het spelregelbewijs. Spelers geboren in 2005 hebben iets meer tijd, maar om e.e.a. vlot en snel te regelen is dit berichtje ook voor deze spelers van belang.

Meer informatie over het spelregelbewijs, oefentoetsen en antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op de website voetbalmasterz.nl

Zaterdag 22 januari van 10:00 - 12:00 uur organiseren wij in de kantine een groeps-"studie" waar een ieder onder begeleiding van één of meerdere trainers/scheidsrechters en leiding in staat worden gesteld om het spelregelbewijs te behalen.

Alle spelers hebben via de email die bekend is bij de VV Gieten een mail met inlogcode voor voetbalmasterz.nl ontvangen.

image.png

Onderstaande punten zijn van belang:
  1. 1. Heb je geen mail ontvangen stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, team en het juiste emailadres.
  2. 2. Zorg dat je je thuis al hebt aangemeld op de website, dit scheelt zaterdag een hoop tijd en frustraties.
  3. 3. Kom naar de kantine met een goed functionerende laptop of tablet. Via de telefoon kan ook is echter niet aan te reden omdat bij veel vragen filmpjes worden getoond die op een telefoon minder goed zichtbaar zijn,
Succes met de voorbereiding (maak ook de oefenvragen!) en graag zien we jullie zaterdag 22 januari om 10:00 uur in de kantine!

Kun je niet meld je dan even af door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.