• HCV
    Orel
  • coop

RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2021 op zaterdag 3 juli

Op zaterdag 3 juli zal de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG worden gehouden voor de spelers vanaf Onder-7 tot en met Onder-15 (jongens en meiden), tijdstip van 13.00u tot circa 17.00u.

Alle leden hebben inmiddels op het bij ons bekende mailadres een uitnodiging ontvangen via Afspreken.nl, we willen een ieder verzoeken hierop te reageren zodat we al conceptindelingen kunnen maken.

Ook dit jaar zullen we deze dag gebruikmaken van de spelattributen van VoetbalCity.

VoetbalCity

We hopen iedereen op de afsluiting van dit bijzondere seizoen te mogen begroeten. In verband met de weinige wedstrijden die er dit jaar gespeeld zijn zal er geen finale van de penatybokaal zijn.

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie.