JO13-1 wint toernooi bij ACV⚽🏆

Afgelopen vrijdag speelde JO13-1 op het ACV-Jeugdtoernooi in Assen. Op dit goed georganiseerde toernooi speelde JO13-1 5 wedstrijden van een kwartier en wist het er uiteindelijk met de 1e prijs van door te gaan.

Gieten begon het toernooi met een gelijkspel tegen VV De Weide. Na een achterstand werd uiteindelijk met 1-1 gelijkgespeeld door een late treffer van Abel. In de resterende wedstrijden wist JO13-1 de winst te pakken. De JO13-1 teams van Zuidlaren (1-0, doelpunt Thom), LTC (1-0, doelpunt Abel), Leeuwarder Zwaluwen (1-0, doelpunt Abel) en Be Quick (2-0, 2x Abel) werden verslagen en zo kroonde Gieten JO13-1 zich als winnaar in de Hoofdklasse-categorie.

Een mooie teamprestatie. De sfeer zat er tijdens het toernooi goed in en elke speler heeft een belangrijke bijdrage geleverd. Met deze toernooiwinst en een 3e plek in de Hoofdklasse is het voor JO13-1 een mooi seizoen geweest.